Stålringen

Et netværk med kompetencer

Stålringen Sjælland er et netværk af virksomheder, der er underleverandører til dansk byggeri og industri og med produktudvikling og fremstilling.

Stålringen Sjælland er startet i foråret 2004.

Stålringen Sjælland er et velfungerende netværk mellem mindre og mellemstore smede- og maskinfabrikker, der leverer til kunder inden for byggeri og industri, og det på trods af den skærpede konkurrence fra både ind- og udland.

Netværk, kontinuerligt samarbejde og udvikling af kompetencer gør virksomhederne i stand til at løse større opgaver, til gavn for både kunder og virksomheder i netværket.

Vi er hinandens spidskompetencer.

Stålringen er et netværk, der består af 18 stålvirksomheder, som hører hjemme på Sjælland.

Netværket har mødtes jævnligt i omkring 7 år og deltagerne siger, at en af de mest værdifulde erfaringer med netværket har været, at finde ud af, er at de rent faktisk ikke er hinandens konkurrenter, men at de i høj grad kan bruge hinanden som underleverandører, fordi de har meget forskellige spidskompetencer.

 

Vi løser hinandens problemer

Alle Stålringens medlemmer er fremstillingsvirksomheder.

Hvis du ekspres står og mangler materiale i form af plade, stænger, profiler etc.. Prøv, at rette henvendelse til medlemmerne i Stålringen Sjælland. Der er sikkert en af dem, der har det på lager.   

Stålringen Sjælland er et netværk af virksomheder, der er underleverandører til dansk byggeri og industri og med produktudvikling og fremstilling.

Medlemmerne i Stålringen Sjælland kan tilbyde et utal af kompetencer og specialområder, som kan være vanskeligt at overskue.

Gennem denne hjemmeside, har vi gjort det umulige muligt. Sammenhænge mellem kompetencerne og de enkelte virksomheder er blevet overskueligt for kunder og samarbejdspartnere.

Netværket Stålringen løser problemer

En af side effekterne er, at Stålringens medlemmer udnytter og hjælpe hinanden.

Det er kendt, at Stålringens medlemmer har et råvarelager, bestående af f.eks. stål, aluminium, forskellige kunststoffer i plader, stænger profiler etc..

Er der en virksomhed, der står og mangler råvarer til en "ekspresordre", er det om at tage telefonen, og ringe til en af Stålringens medlemmer.

Her er der store muligheder for at få løst problemerne.